Nici în carantină nu are parte de liniște: Ed Sheeran a fost atacat de vulpi! Acum vrea să se răzbune

3 mai 2020 11:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Roșcovanul Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, este cel mai sufletist, milos și empatic artist din Regatul Unit. Însă, recent, ceva la scos din ”calmul lui englezesc” și l-a făcut să pună mâna pe pușcă. Asta s-a întâmplat după ce a descoperit că zburau pene și fulgi prin cotețul lui de găini după ce o vulpe sau mai multe i-au atacat cloștile.

Ed Sheeran anunțase încă de la finele anului 2019 că vrea să își ia o pauză pe o perioadă nedeterminată după ce timp de doi ani a fost plecat în turneu mondial. Așa că regimul de restricții impus de guvernul britanic din cauza epidemiei COVID-19 nu l-a deranjat foarte tare. El s-a retras încă de acum două luni împreună cu soția lui Cherry Seaborn, de 27 de ani, pe care o iubește încă din liceu, la moșia lor din Suffolk, Marea Britanie, evaluată la 4,5 milioane de dolari. Cât e ziulica de lungă, stă în grădina de zarzavaturi și le dă de mâncare găinilor din curte.

Citește și:

Ed Sheeran a publicat imagini spectaculoase după concertul susținut la Arena Națională

EXCLUSIV Unde a ajuns Ed Sheeran imediat după concertul de pe stadionul naţional

Găinile lui Ed Sheeran au fost atacate de o vulpe flămândă

Cântărețul de 29 de ani care are o avere estimată la 160 de milioane de dolari  s-a apucat să renoveze casa de oaspeți, să planteze porumb și năsturel pe tarlaua de aproape trei hectare pe care o deține și să muncească în grădina de zarzavaturi de lângă casă. Însă nimic nu îi place mai mult decât să mănânce o omletă făcută din ouăle găinilor lui. Recent, a descoperit că îi lipsesc câteva din coteț și după ce a refăcut gaura gardul acestuia a descoperit făptașul, cu ajutorul sistemului de supraveghere video. O vulpe vicleană și pofticioasă. Supărat că a atentat la iubitele lui galinacee, Sheeran a apelat la un vânător profesionist. A cerut o pușcă și pândește seară de seară hoțomana. Însă nu pentru a o împușca, pentru că Sheeran nu ar face rău nici unei muște. Ci pentru a o speria trăgând în aer cu gloanțe oarbe. Și-a adus și niște dulăi gălăgioși și seara le dă drumul prin curte pentru a pune pe fugă vulpea cea vicleană.

Mai multe