Nick Nolte e pe moarte? A ajuns de nerecunoscut şi nu mai poate merge fără ajutor

15 august 2014 15:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost multă vreme considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi în viaţă, dar bătrâneţea l-a ajuns şi pe Nick Nolte. Starea de sănătate a actorului e din ce în ce mai precară şi mulţi se tem că nu mai are mult de trăit.

Faimosul actor de 73 de ani a ajuns să umble numai în baston, iar recent a fost surprins când părăsea o clinică din Beverly Hills şi arăta complet dărâmat. 

Nolte de abia se ţinea pe picioare şi chiar i s-a făcut foarte rău la ieşirea din clinică. A fost nevoie de intervenţia unei asistente care l-a pus pe picioare cu medicamente şi multă apă şi l-a dus la maşină. Singur, actorul nu ar fi reuşit să facă doi paşi. 

Nolte, care are o avere estimată la 75 de milioane de dolari, a fost desemnat de revista "People", în anul 1992, drept cel mai sexy bărbat în viaţă. A fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, de două ori pentru cel mai bun actor într-un rol principal (”Trauma”, 1997, şi "Prinţul mareelor", 1991) şi o dată pentru cel mai bun actor într-un rol secundar ("Războinicul", 2011). În prezent, trăieşte în California cu partenera sa de viaţă, Clytie Lane, împreună cu careare o fetiţă de 5 ani.

Mai multe