Nicki Minaj, către o cântăreaţă celebră: „Târfă” VIDEO

31 august 2015 11:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Artista a fost prezentă la Premiile MTV VMA (Video Music Awards), duminică (30 august), unde a făcut furori cu ţinuta ei, dar şi cu discursul pe care l-a ţinut pe scenă.

Cântăreaţa a luat premiul pentru cel mai bun videoclip hip-hop, al celebrei melodii Anaconda. Pe scenă, Nicki Minaj (32 de ani) i-a mulţumit preotului ei şi a vorbit despre piesă.

Replici acide la adresa prezentatoarei Premiilor MTV

În timpul discursului, Nicki a şocat tot publicul prezent atunci când şi-a îndreptat privirea către Miley Cyrus (22 de ani) şi a spus: „Acum să ne întoarce la târfa asta care a avut multe de spus presei despre mine. Miley, care-i treaba?”. Fosta Hannah Montana a fost prezentatoarea Premiilor MTV din acest an, iar săptămâna trecută a făcut nişte declaraţii usturătoare la adresa lui Nicki Minaj, potrivit The Guardian.

Blonda a acuzat-o pe artistă că este geloasă şi că foloseşte cartea rasismului într-un context greşit: „Suntem toţi în această industrie, ţoţi dăm interviuri şi toţi ştim că presa manipulează tot rahatul ăsta”. Miley Cyrus e de părere că Nicki Minaj nu este o artistă foarte politicoasă şi că reacţionează agresiv la toate criticile care i se aduc. Se pare că Minaj voia să câştige Cel Mai Bun Videoclip al anului, dar nu a fost nominalizată.

Cel mai bun videoclip Hip Hop la Premiile MTV 2015

Mai multe