Nicki Minaj, o să îţi explodeze fundul!

14 august 2017 17:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nicki Minaj pare disperată să deţină cel mai mare fund din lume. Dacă e să ne luăm după ultimele poze postate de cântăreaţa pe Instagram, acesta arată de parcă ar exploda din cauza excesului de silicon.

Rapperiţa, care cu greu a recunoscut că şi-a făcut implanturi fesiere, îşi pozează non-stop posteriorul de care e tare mândră. El este şi cel care i-a adus celebritatea, după ce i-a înnebunit pe internauţi cu mişcările ei de twerk din videoclipuri.

Excentrica artista este urmărită de peste 82 de milioane de fani pe Instagram. Atunci când nu-şi pozează fundul uriaş, se laudă cu sânii siliconaţi.

Ultima poză în care îşi arată dotările pe Internet a adunat peste 1,2 milioane de like-uri. Dacă unii internauţi i-au admirat posteriorul, alţii s-au întrecut în ironii.

“Fundul ăla arată ca un burger”, “prea mult fund”, “poza asta demonstrează că un fund tunat nu e atractiv deloc”, “o să-ţi explodeze” sau “a fi disperată să atragi atenţie nu e sexy deloc”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii care consideră că rapperiţa a exagerat cu implantul fesier.

Uite-o cum dă din fund în videoclipul Anaconda

Mai multe