Nicki Minaj recunoaşte că a fost hoaţă! Diva dezvăluie ce obişnuia să fure

9 ianuarie 2015 17:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deja celebra cântăreaţă americană Nicki Minaj a lucrat ca ospătăriţă înainte de a se ocupa de muzică. Ea a fost dată afară din localul Red Lobster după ce a înjurat un client pentru că i-a luat abuziv locul de parcare.

Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit recent că obişnuia să fure din restaurant mâncare. În documentarul MTV, “My Time Again”, Nicki Minaj recunoaşte că era hoaţă în tinereţe. “Când eram ospătăriţă, furam pâine şi mâncam”, a povestit cântăreaţa. Rapperiţa, pe numele adevărat Onika Tanya Maraj, este originară din Trinidad Tobago. Ea a debutat în 2007, iar acum este jea o cunoscută cântăreaţă şi compozitoare.

A distrus maşina iubitului cu bâta de baseball

Nicki Minaj s-a despărţit anul trecut de iubitul ei, Safaree Samuels, după 14 ani de relaţie. Vedeta a făcut un scandal de nedescris şi a scăpat ca minune să fie arestată. Cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj s-a despărţit cu scântei de Safaree Samuels. După o ceartă monstruoasă, vedeta i-a spart geamurile de la maşina Mercedes a bărbatului cu o bâtă de baseball. Apoi i-a aruncat toate hainele la gunoi. În cele din urmă, bodyguarzii lui Nicki l-au dat afară pe Samuels.  Au apărut deja zvănuri că vedeta vrea să se cupleze cu cântăreţul Drake.

Nicki a făcut furori anul trecut cu mişcările ei din fund din clipul "Anaconda".

Mai multe