Nicole Kidman chiar nu îmbătrâneşte

20 iunie 2017 20:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A avut o aniversare modestă! Nicole Kidman şi-a serbat marți, 20 iunie, împlinirea a jumătate de veac de existenţă. Diva a reuşit să rămână la fel de frumoasă, suplă şi fără riduri, în ciuda trecerii timpului.

Nicole Kidman a împlinit 50 de ani. La aniversare, actriţa i-a avut lângă ea pe soţul său, Keith Urban (49 de ani), cele două fiice ale lor, Sunday (8 ani) şi Faith (6 ani), şi sora ei, împreună cu cei 6 copii ai săi.

Nu a lipsit tortul ei preferat cu nucă de cocos. “Nu am nevoie de mare lucru pentru ziua mea. Cel mai frumos cadou este pentru mine familia”, a spus diva, care chiar nu îmbătrâneşte.

Diva nu a apelat la operaţii estetice, deşi a încercat să cocheteze cu injecţiile cu botox. A renunţat repede la acestea şi pare că a găsit secretul tinereţii. Diva acordă mare importanţă hranei pentru ca să nu facă riduri şi să nu i se şifoneze pielea. Mănâncă doar produse ecologice, multe frunze verzi şi peşte. Evită alimentele grase.

Mănâncă doar porţii mici de mai multe ori pe zi. Părul i-a rămas mereu frumos şi voluminos fiindcă îl spală cu suc de merişoare şi îl clăteşte cu şampanie. Pentru a nu se îngrăşa, înoată zilnic timp de 30 de minute şi face sărituri în apă. Nicole şi-a început cariera la începutul anilor 1980. În 1989, în timp ce turna filmul “Zilele tunetului”, l-a cunoscut pe Tom Cruise care i-a devenit soţ în 1990. Au divorţat în 2001 după ce au adoptat doi copii, Isabelle (24 de ani) şi Connor (22 de ani).

Mai multe