Nicole Kidman și-a surprins soțul de ziua lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis lui Keith Urban?

27 octombrie 2021 10:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nicole Kidman și-a surprins soțul de ziua lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis lui Keith Urban cu prilejul celei de a 54-a aniversări? Ei bine, fanii au fost topiți când au citit cuvintele rostite din inimă de frumoasa australiancă.

Nicole Kidman, 54 de ani, este o romantică incurabilă ea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care îl îmbrățișează pe Keith Urban în timpul unei călătorii cu barca și îl sărută drăgăstos pe obraz. Actrița i-a pregătit o surpriză neașteptată lui Urban care este un mare fan al echipei de fotbal american Nashville Predators și i-a rezervat două bilete în lojă pentru a vedea împreună meciul. Însă a avut grijă ca înainte, loja să fie ticsită cu baloane colorate pe care scria ”La mulți ani!”. Nicole îi mulțumește lui Keith că este sufletul ei pereche și că a adus multă liniște și pace în viața ei și a copiilor lor.

Citește și:

Keith Urban dă tot din casă! Nicole Kidman a roşit când a auzit ce a putut să spună soţul său

Nicole Kidman a dezvăluit ce zice soțul despre scenele ei de sex

Nicole Kidman are o avere de 250 de milioane $

Nicole Kidman este căsătorită cu Keith Urban (54de ani), din 2006, și au împreună două fiice, Sunday Rose, de 13 ani, și Faith Margaret, de 11 ani. Actrița are o avere de 250 de milioane de dolari. Kidman a mai fost măritată cu actorul Tom Cruise între 1990 și 2001 și în timpul căsniciei au adoptat doi copii, pe Isabella Jane și pe Connor Cruise.

Mai multe