Nicole Kidman șochează: ”Nu am terminat liceul”

23 ianuarie 2022 10:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebra actriță Nicole Kidman a dezvăluit că nu a terminat niciodată liceul și acum are averea de 250 de milioane de dolari.

Nicole Kidman (54 de ani) a dezvăluit că ea și soțul său, Keith Urban, în vârstă tot de 54 de ani, muzician faimos, nu au terminat niciodată liceul. După ce a abandonat studiile, ea s-a angajat ca plasatoare la Teatrul Capitol din Sydney. Acum, Nicole este o supervedetă, una dintre actrițele de cel mai mare succes la Hollywood, și are averea de 250 de milioane de dolari.

A făcut dezvăluirile la radio

Nicole Kidman a făcut dezvăluirile, recent, cu ocazia unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea lui Kyle Sandilands de la postul de radio KIIS FM. ”Nu am terminat clasa a XI-a. Am voie să spun”, a spus vedeta. Ea a adăugat că soțul său, Keith Urban, nu a apucat să termine nici clasa a X-a. Dezvăluirile ei i-au șocat pe fani.

Celebră pentru filme de mare succes

Nicole a fost înscrisă la Liceul de fete North din Sydney, Australia. Acolo a cunoscut-o pe colega sa, actrița Naomi Watts, de 53 de ani, care a dezvăluit că au trecut prin multe lucruri împreună. Nicole a devenit celebră pentru rolurile din filme cum ar fi ”Eyes Wide Shut” și ”Moulin Rouge”. A fost măritată cu Tom Cruise, între 1990 și 2001 și din 2006 e căsătorită cu Keith Urban, împreună cu care are două fete, Sunday Rose, de 13 ani, și Faith, de 11 ani.

Mai multe