Noel Gallagher, chitaristul fostei trupe Oasis, are grave probleme de sănătate

3 martie 2015 15:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rockerul Noel Gallagher, în vârstă de 47 de ani, (chitaristul fostei trupe Oasis), refuză să poarte ochelari, deşi a început să aibă grave probleme de vedere, informează contactmusic.com.

Starul britanic susţine că, deşi vederea lui a început să devină neclară, va încerca să corecteze această problemă abia după ce nu va mai fi capabil să facă diferenţa, vizual, între soţia sa, Sara MacDonald, şi o altă femeie, potrivit Mediafax.

"Am într-adevăr nevoie de ochelari. Dar voi aştepta până în ziua când, intrând într-un restaurant, voi săruta o altă femeie în loc să o sărut pe soţia mea, aflată la o altă masă, înainte de a face ceva în această privinţă. Abia atunci voi face o operaţie cu laser", a spus Noel Gallagher.

De asemenea, rockerul spune că este "paranoic" atunci când vine vorba de pierderea podoabei capilare. "Nu am o faţă suficient de bună pentru a fi chel. Nasul meu e atât de mare încât nu aş putea să port pălărie", a spus artistul britanic.

Totodată, cântăreţul spune că ar prefera să îşi piardă mai degrabă abilitatea de a compune piese de succes decât să îşi piardă părul. "Dacă îmi va cădea părul, ar trebui să mă rad. Mai bine mi-aş pierde capacitatea de a compune piese decât să îmi pierd frizura. Am scris deja multe cântece minunate, dar asta nu se compară cu coafura mea", a declarat rockerul pentru tabloidul The Sun.

Trupa Oasis, 50 de milioane de discuri vândute

Considerată un pionier al genului muzical britpop, trupa Oasis a cunoscut un succes uriaş în anii 1990 şi a vândut circa 50 de milioane de discuri. În urma neînţelegerilor dintre cei doi fraţi, trupa Oasis s-a destrămat în august 2009, după o ceartă violentă dintre Liam şi Noel, chiar înainte de a urca pe scena unui concert susţinut la Paris.

După destrămarea grupului Oasis, Liam Gallagher, în vârstă de 42 de ani, a înfiinţat un nou grup, Beady Eye. Această formaţie s-a destrămat în octombrie 2014.

Mai multe