Noile mămici de la Hollywood

26 martie 2014 15:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O nouă generaţie de bebeluşi cu nume faimoase e pe cale să crească natalitatea în showbiz. Majoritatea au venit (coincidenţă sau nu) odată cu inelele de logodnă, pe care fericiţii tătici le-au pus pe degetele frumoaselor mămici. Cum anul 2014 pare a fi unul rodnic, să vedem cine şi când îşi măreşte familia.

Scarlett JohanssonCând naşte? august 2014Cine e tatăl? Romain Dauriac

La ea chiar nu ne aşteptam! Cu atât mai mult cu cât fosta nevastă a lui Ryan Reynolds a fost foarte discretă cu noua ei relaţie. Şi cel puţin la fel de discretă cu sarcina, având în vedere că vedeta ar fi, se zvoneşte, chiar în luna a cincea.

OK, şi cine-i tăticul? Un jurnalist francez de 31 de ani, pe numele lui Romain Dauriac, care a cerut-o de soţie pe frumoasa actriţă în septembrie, anul trecut. Şi Scarlett a zis, evident, „Oui“! Să fi fost logodna lor o consecinţă de bun simţ a faptului că actriţa a rămas însărcinată?

„Mi-ar plăcea să am o familie a mea, ar fi frumos. Se spune că nu există cel mai potrivit moment pentru asta, dar cred că este un lucru pe care trebuie să-l plănuieşti, la fel ca şi pe celelalte din viaţă“, declara Scarlett în decembrie, anul trecut. Iar noi tot n-am înţeles: sarcina a fost plănuită sau nu?

Vezi care sunt celelalte mamici pe okmagazine.ro

Mai multe