Noul clip al cântăreţei GaGa, prea explicit pentru TV?

13 martie 2010 1:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Lady GaGa nu face lucrurile ca la carte, cu excepţia cazului în care cartea e scrisă de ea! Acesta este şi "secretul" originalităţii sale.

După lansarea celui mai nou videoclip, în colaborare cu Beyonce, Lady GaGa îşi face timp să explice care este mesajul care a stat în spatele videoclipului violent, "The Telephone".

Videoclipul prezintă povestea a două femei, deţinute, care pun la cale uciderea mai multor persoane. Filmat în culori vibrante, videoclipul le aduce împreună pe Lady GaGa şi pe Beyonce, într-o postură cu care nu suntem obişnuiţi.

Deşi pare greu de digerat la prima vedere, fanii nu ar trebui să se îngrijoreze pentru că, deşi nu pare, videoclipul are o semnificaţie profundă, susţine Lady GaGa.

"Am încercat întotdeauna să complic ideea pe care o are toată lumea despre cum ar trebui să arate un videoclip. Am vrut să fac cu acest videoclip ce am făcut şi cu "Paparazzi". Alegi o melodie care, la prima vedere pare destul de superficială, după care o transformi în ceva profund.

Lady GaGa a explicat că a încercat să ia "ideea că America este plină de tineri care sunt bombardaţi de informaţie şi tehnologie şi să o transforme în ceva ce este mai mult un comentariu la ce fel de ţară suntem", a explicat GaGa într-un interviu acordat E! Online.

Lady GaGa a precizat că videoclipul a fost inspirat de Quentin Tarantino şi că va exista şi o versiune cenzurată.

La prima vedere, ţara pe care o portretizează constă în dans, crimă în masă, deţinute sexy şi lesbianism. La o analiză mai profundă însă, descoperim şi alte aspecte. Rata ridicată a recidiviştilor în rândul criminalilor din închisorile americane, condiţiile insalubre din bucătăriile restaurantelor şi a fast-food-urilor sau că prietenia strânsă dintre două femei omoară barbaţii.

Tu ce crezi despre noul videoclip pe care-l poţi urmări mai jos?

Mai multe