Nu au terminat liceul, dar au ajuns staruri la Hollywood! Despre ce actori este vorba

10 august 2014 18:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt vedete de top, au ales cariera artistică, dar nu au terminat liceul. Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise şi John Travolta. Aceştia sunt doar câţiva dintre cei care au renunţat să mai meargă la şcoală şi s-au concentrat doar pe cariera cinematografică.

Deşi au renunţat la liceu, aceştia au devenit actori de talie internaţională, creionându-şi o carieră de succes. Printre aceştia se numără Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise şi John Travolta, potrivit becomegorgeous.com. În lumea cinematografică, absolvirea liceului nu reprezintă o condiţie de angajare. Din acest motiv, mai mulţi actori nu şi-au terminat cursurile liceale, concentrându-se doar pe cariera artistică.

Cameron Diaz a decis să renunţe la liceu după ce a obţinut un contract cu Elite Modeling Management. Astfel, actriţa a renunţat la liceu la vârsta de 16 ani. După cariera de model, aceasta a devenit celebră în lumea cinematografică. Deşi a renunţat la liceu, Catherine Zeta Jones a urmat un curs de trei ani în domeniul teatrului muzical la The Arts Educational Schools, în West London. Aceasta a jucat de la o vârstă fragedă, însă marele succes pe marele ecran l-a înregistrat în 1990.

După ce şi-a petrecut copilăria în Canada, Tom Cruise a descoperit actoria la vârsta de 14 ani şi a decis că aceasta e menirea lui.  Şi John Travolta a renunţat la liceu la vârsta de 16 ani şi s-a concentrat pe actorie, devenind cunoscut datorită rolurilor din "Grease" şi "Febra de sâmbăta seara ".

Mai multe