Nu e doar frumoasă, ci și deșteaptă! Ce trofeu a câștigat iubita lui Jason Statham

2 noiembrie 2016 13:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jason Statham e un bărbat norocos. Actorul are acasă o iubită superbă şi cu fler în afaceri. Rosie Huntington-Whiteley (29 de ani) a întors toate privirile la ultimul eveniment la care a participat, unde a fost desemnată “Femeia de afaceri a anului”.

Logodnica lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internaţionale şi a reuşit să dea lovitura şi în lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populară după apariţia din Transformers şi din Mad Max: Fury Road.

Însă frumoasa blondă nu face bani doar din modelling şi filme, ci are şi o afacere de succes. Modelul a creat o colecţie de lenjerie intimă pentru brandul Marks & Spencer şi are propria linie de cosmetice, potrivit celebuzz.com.

Aşa că nu e de mirare că a fost recompensată cu trofeul “Femeia de afaceri a anului”, în cadrul premiilor “Women of the year”, organizate de publicaţia Harper's Bazaar.

Rosie a fost fermecătoare la ceremonia de premiere. Blonda a purtat o pereche de pantaloni negri simpli şi un top animal print cu paiete, asimetric, cu un umăr gol.

Rosie este într-o relaţie cu Jason Statham din 2010, iar anul acesta şi-au anunţat logodna.

Mai multe