Nu-l recunoşti! Cum arată Joe Pesci, banditul din «Singur Acasă» la 74 de ani

28 decembrie 2017 13:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Joe Pesci a rămas în istorie pentru rolurile memorabile pe care le-a făcut alături de Robert De Niro, dar mai ales pentru cel din filmele “Home Alone” (“Singur Acasă”), în care a jucat alături de carismaticul Macaulay Culkin.

“Home Alone” este fără doar şi poate cea mai vizionată comedie din toate timpurile. Povestea băieţelului care e uitat acasă de părinţi şi reuşeste să-şi apere casa de bandiţi a făcut deliciul publicului.

Joe Pesci, interpretul banditului Harry Lime, cel care a avut de furcă cu ingeniozitatea lui Kevin, are astăzi 74 de ani. Nu s-a pensionat, ci continuă să joace în filme. La 72 de ani şi-a „împrumutat” vocea pentru personajul Komar din animația rusească „Savva. Inimă de războinic”. 

Anii şi-au pus amprenta pe chipul actorului, însă actorul se menţine încă suplu, fiind chiar mai slab decât în tinereţe. Fotografii de peste Ocean l-au surprins pe Joe în West Hollywood, California, în timp ce ieşea de la un restaurant exclusivist.

Nu era singur, ci însoţit de o tinerică misterioasă cu picioare interminabile. Cei doi au păstrat distanţa la ieşire şi s-au pupat amical pe obraz la despărţire. Actorul purta o ţinuţă tinerească, all black, format din pantaloni drepţi şi un palton scurt, iar pe cap purta o pălărie neagră. Cu greu a fost recunoscut Joe Pesci de trecători.

Actorul de 74 de ani şi-a început cariera artistică de la o vârstă foarte fragedă, acesta apărând în diferite reclame şi seriale TV de la 10 ani. Rolul care l-a adus în atenţia marilor producători de la Hollywood a fost cel din The Death Collector (1976), în urma căruia Martin Scorsese şi Robert De Niro l-au contactat pentru rolurile din Raging Bull, Goodfellas şi Casino.

Mai multe