Nu o poate detrona nimeni! Ghiceşti artista cu cel mai sexy fund din lume?

4 noiembrie 2018 15:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are 49 de ani, este mama a doi copii şi e o adevărată bombă sexy. Ani la rând a fost desemnată “vedeta cu cel mai sexy posterior din lume” şi este nelipsită din topul celor mai frumoase femei de pe Planetă.

Dacă nu v-aţi dat seama deja, vorbim despre superba Jennifer Lopez, care e din ce în ce mai sexy odată cu trecerea timpului. Recent, cântăreaţa a pozat aproape goală pentru InStyle Magazine şi arată fenomenal.

J Lo are peste aproape 82 de milioane de fani pe Instagram, pe care îi “răsfaţă” zi de zi cu instantanee sexy. Ieri, diva latino a postat o fotografie după ce şi-a terminat exerciţiile din sala de forţă. Îmbrăcată cu o bustieră neagră şi o pereche de colanţi în aceeaşi culoare, Jennifer Lopez arăta senzaţional. Trecătorii n-au ştiu ce să admire mai întâi. Pătrăţelele de pe abdomen, sânii fermi sau fundul bombat şi sexy.

“Înapoi în negru. Dar doar pentru o zi…Odihnească-se în pace toate caloriile pe care tocmai le-am lăsat în sala de sport…lol” – este statusul amuzant postat de Jennifer Lopez lângă fotografie. Imaginea a strâns în mai puţin de 24 de ore aproape 3 milioane de like-uri.

Diva, cu o avere de 400 de milioane de dolari, este mama gemenilor Max şi Emme, de 10 ani, rezultaţi din căsnicia cu Marc Anthony (50 de ani), care a durat între 2004 şi 2014. Jennifer Lopez se iubeşte cu Alex Rodriguez, fost jucător de baseball, din 2017.

Mai multe