Nu-ţi vine să crezi ce mari actori au salvat viaţa acestei femei

5 februarie 2018 13:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gemma Nuttall primise un verdict îngrozitor de la medici. I-au spus că va muri, fiindcă a amânat tratamentul împotriva cancerului până ce a născut-o pe fiica ei, Penelope.

Leonardo DiCaprio (43 de ani) şi Kate Winslet (42 de ani), protagoniştii celebrului film „Titanic”, i-au salvat viaţa acestei tinere mame din Marea Britanie care a fost diagnosticată cu cancer. Recent, tânăra a aflat că a scăpat definitiv de cancer, după ce Jack şi Rose au ieşit la trei întâlniri la cină cu fanii dispuşi să dea câte 100.000 de lire sterline pentru a strânge 300.000 de lire sterline pentru un tratament revoluţionar în Germania.

Gemma Nuttall, în vârstă de 29 de ani, aflase că suferea de o formă agresivă d ecancer ovarian la prima ecografie pe care a făcut-o în timp ce era însărcinată. Nu a vrut însă să se trateze împotriva cumplitei boli până ce a născut-o pe micuţa Penelope. Fetiţa s-a născut sănătoasă, însă doctorii i-au spus că era prea târziu pentru a mai putea face ceva pentru ea. I-au spus că nu mai avea de trăit mai mult de şase luni. După ce au aflat că o clinică din Germania poate face minuni, Gemma şi mama ei au lansat o campanie de colectare de bani pentru a putea pleca acolo ca să încerce să-şi salveze viaţa. Actriţa Kate Winslet a aflat de povestea ei dureroasă şi, împreună cu fostul său partener din filmul “Titanic”, Leonardo DiCaprio, i-au sărit în ajutor. Cu ajutorul celor doi mari actori, Gemma Nuttall a adunat suma necesară şi a plecat la tratament în Germania. În urmă cu cinci luni a terminat tratamentul şi acum deja a scăpat de cancer.

Mai multe