Nu toate femeile însărcinate ar putea purta sandalele lui Beyonce

10 mai 2017 19:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu de puține ori s-a spus despre ea că este cea mai sexy și stilată mămică de la Hollywood. Însărcinată cu gemeni, Beyonce (35 de ani) vrea să demonstreze că s-au schimbat doar dimensiunile hainelor sale, nu și gusturile pentru acestea. Pentru a-și păstra acest titlu, vedeta nu este este dispusă să facă vreun compromis, nici când vine vorba de comoditatea picioarelor ei.

 Beyonce așteptă să nască de la o zi la alta. Chiar dacă majoritatea femeilor aflate în situația ei preferă să se îmbrace cât mai comod,  artista este o adevărată divă și nu poate să piardă această etichetă. La ultima ieșire în oraș, vedeta a îmbrăcat o rochie neagră, extrem de mulată, la care a asortat o pereche de sandale foarte înalte, cu platformă.

 Beyonce (35 de ani) e de nerecunoscut în ultimul trimestru de sarcină. Celebra cântăreață este însărcinată cu gemeni și a luat multe kilograme în greutate, poate prea multe. Cu toate acestea, artista nu a renunțat la preferințele sale vestimentare și încă optează pentru rochii scurte, mulate.

Mai multe