Nu zici că le despart 30 de ani! S-au îmbrăcat la fel de sexy la Met Gala

3 mai 2016 12:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O legendă a modei și una dintre cele mai curtate fotomodele ale momentului s-au întâlnit luni, 2 mai, la Met Gala 2016. E drept că, dacă nu ai fi recunoscut-o din prima pe Cindy Crawford (50 de ani), ai fi putut jura că lângă Kendall Jenner (20 de ani) se afla o colegă de generație.

Cindy Crawford, unul din supermodelele anilor ’90, ar putea urca oricând pe scenă alături de tinerele modele și nimeni n-ar sesiza diferența de vârstă. Dovada am avut-o luni seară, la Met Gala, când Cindy și Kendall s-au întâlnit pe covorul roșu.

Kendall Jenner, îmbrăcată într-o rochie-sirenă, o creație Versace, cu imprimeu geometric, care-i lăsa la vedere talia subțire și umerii. Cindy Crawford, într-o ținută argintie, semnată Balmain, la fel de mulată pe corp precum rochia mult mai tinerei colege.

Comparată adesea cu Cindy, Kendall a recunoscut că se uită mereu cu admirație la supermodelul în vârstă de 50 de ani și a declarat că speră că, peste ani, se va bucura de viață așa cum o face Crawford, acum mama a doi copii și o prosperă femeie de afaceri.

Mai multe