Nunți cu tematică ale vedetelor, care-au surprins plăcut sau neplăcut

27 aprilie 2016 15:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cu sezonul deschis pentru căsătorie, nu este exclus să aflăm că unele staruri ar fi făcut o nebunie de nuntă undeva într-un loc exotic sau că ar fi planificat o ceremonie scoasă din tipare.

La Hollywood, s-au petrecut multe nunți cu tematică ale vedetelor, la pachet cu ceremonii luxoase, romantice, trăsnite și chiar bizare. Vă prezentăm câteva nunți cu tematică ale vedetelor care-au vrut să iasă din tipar!

O altă nuntă cu tematică ale vedetelor – cea a lui Channing Tatum și Jenna DewanSeducătorul actor s-a căsăorit cu frumoasa lui parteneră de dans din Step Up în 2009, alegând o ceremonie plină de romantism și detalii dulci. Asta pentru că perechea a ales tematica de basm – Jenna a purtat o rochie de mieasă Reem Acra în nuanțe ivoar și piersică, iar mirele a ales un costum Giorgio Armani demn de Făt Frumos

O nuntă cu tematică white trash: Heidi Klum și Seal

Bine, cei doi divorțați au preferat în fiecare an, din căsnicia de șapte ani, să-și reînnoiască jurămintele și să aibă o nuntă cu tematică amuzantă – de la invitați îmbrăcați în „miri și mirese”, la cea white trash în care un imitator al lui Elvis le-a oficiat ceremonia, Seal a purtat o perucă punk, iar Heidi a ales codițe împletite, fumând o țigară în drumul spre altar.

Channing Tatum și Jenna Dewan au preferat o nuntă cu tematică de basm.

Vezi pe www.okmagazine.ro pentru ce alte tematici au optat vedetele în ziua nunții lor!

Mai multe