Nunți în adolescență! Vedete care s-au căsătorit înainte de 20 de ani

23 mai 2016 13:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dragostea, bat-o vina! Mai ales în adolescență, când fluturașii îndrăgostelii bat năvalnic și incită la decizii grăbite, luate și pe moment. E și cazul vedetelor, care din prea multă iubire – sau capriciu – s-au căsătorit înainte de majorat – în cazul lor, înainte de 21 de ani.

Olivia Wilde - 18 ani

Acum e mamă adorată de milioane de fani, o soție superbă a lui Jason Sudeikis și o actriță respectată la Hollywood. Dar în adolescență, dragostea și-a făcut meandrele, de vreme ce-a convins-o să se căsătorească la 18 ani cu Tao Ruspoli (27 pe atunci), de care a divorțat după 8 ani de zile.

Kim Kardashian West - 19 ani

E cazul și faimoasei starlete Kim Kardashian, renumită pentru “escapadele” ei. Înainte de căsnicia de 72 de zile cu Kris Humphries – mai cunoscută lumii – bruneta s-a căsătorit la 19 ani cu producătorul muzical Damon Thomas. Nici n-avea vârsta legală să consume alcool… cei  doi au divorțat patru ani mai târziu.

Macaulay Culkin - 18 ani

Ceva interesant despre fostul copil-vedetă este că la 18 ani, s-a însurat cu actrița Rachel Miner, de care s-a separat însă după doi ani. După alți doi ani, în 2002, divorțul a fost oficial.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce vedete s-au căsătorit în adolescență

Mai multe