O actriță din „American Horror Story” a murit la 43 de ani!

13 decembrie 2015 13:03   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O actriță cunoscută de la Hollywood și-a pierdut viața, sâmbătă (12 decembrie). Avea doar 43 de ani și era cunoscută pentru interpretarea rolului Legless Suzi, în serialul de succes „American Horror Story: Freak Show”.

Actrița se internase săptămâna aceasta la spital, pentru o intervenție de îndepărtare a pietrelor de la linichi, dar a murit din cauza unor complicații survenite în timpul operației.

Rose Siggins a făcut o infecție care s-a răspândit rapid în tot corpul. Medicii au încercat să îi salveze viața, dar nu au mai put face nimic pentru ea. Totodadă, actrița suferea de o afecțiune foarte rară, din cauza căreia i-au fost amputate picioarele când avea doi ani.

Rose a murit la spitalul din Denver (SUA), sâmbătă (12 decembrie). A lăsat în urmă doi copii mici, iar familia ei a deschis un cont pe internet, în speranța că vor strânge fonduri pentru înmormântarea ei, potrivit CNN. Rose Siggins a devenit celebră datorită personajului Legless Suzi pe care l-a interpretat în „American Horror Story: Freak Show”. 

Mai multe