O actriță din «Beverly Hills» a făcut sex cu trei colegi din serial

6 octombrie 2015 10:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În culisele celui mai iubit serial american al anilor '90, a fost iubire cu năbădăi. Actrița Tori Spelling (42 de ani) a recunoscut recent că a avut aventuri cu trei dintre colegii ei: Brian Austin Green (42 de ani), Jason Priestley (46 de ani) și Luke Perry (48 de ani). Blondina nu a avut încotro și a dat detalii picante despre viața ei sexuală, fiind testată cu detectorul de minciuni.

Tori Spelling a confirmat că a avut o relație cu iubitul ei din serial, interpretat de actorul Brian Austin Green, soțul focoasei Megan Fox, potrivit revistei People. Cu toate acestea, nici măcar prietenii ei apropiați nu știau că a făcut sex cu un alt coleg, Jason Priestley. Personajele interpretate de cei doi, Donna și Brandon, nu erau iubiți în cadrul serialului.

Sex în culisele «Beverly Hills»

„A fost o aventură de vară, în spatele camerelor de filmat. A fost versiunea noastră a unei iubiri de vară, versiunea 90210. Asta a fost tot. Am rămas foarte buni prieteni”, a mărturisit actrița.

Cu trecerea anilor, blonda s-a cumințit. Tori Spelling este căsătorită cu actorul Dean McDermott (46 de ani), alături de care are patru copii.

Show-ul «Beverly Hills 90210» a fost difuzat în perioada 1990-2000 și s-a bucurat de un real success. A fost reluat cu o nouă distribuție, în perioada 2008-2013.

Imagini din serialul «Beverly Hills 90210»

Mai multe