O actriță din „Dragoste și putere”, în sânii goi la colindat, de Halloween

1 noiembrie 2017 12:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Maitland Ward (40 de ani), care a jucat în celebrul serial „Dragoste și putere”, a optat pentru cea mai îndrăzneață costumație de Halloween. De ce să se deghizeze în ceva înfricoșător, când poate mai degrabă să fie „periculos” de sexy?

Frumoasa actriță, care arată fantastic la cei 40 de ani ai săi, a spus pe rețelele de socializare că a mers la colindat în ținuta pe care a evidențiat-o într-o fotografie: o lenjerie super-sexy, o parte din ea, cel puțin (doar chiloții, și aceia minusculi, care abia dacă i-au acoperit zona intimă) și în sânii goi, pe care i-a acoperit discret cu șuvițele unei peruci violet, conform Daily Star.

Actrița a încercat strategia perfectă! Cum să refuzi să-i oferi dulciuri unei femei frumoase, costumată atât de sumar și de provocator? Maitland Ward le-a arătat mii de fani din mediul virtual că a fost și darnică, oferind și ea la rândul ei, bombonele. Desigur, găletușa cu dulciuri era și un accesoriu esențial pentru a-și acoperi zonele intime atunci când a pozat, pentru a nu încălca regulamentul cu privire la nuditate, al Instagram.

Maitland Ward nu este nici pe departe la prima apariție de acest fel. actrița din „Dragoste și putere” se simte bine în pielea ei și adoră să renunța la haine în fața camerelor de fotografiat.

Mai multe