O actriţă faimoasă a recunoscut că s-a măritat în secret

23 martie 2015 12:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a ferit, a dezminţit, dar iată că în sfârşit a făcut lumină. Actriţa, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut în cadrul unei emisiuni televizate că s-a căsătorit în mare secret cu actorul din „Doi bărbaţi şi jumătate”, Ashton Kutcher.

Mila Kunis a dezvăluit în timpul emisiunii „Late Late Show” că ea şi fostul soţ al lui Demo Moore (52 de ani), Ashton Kutcher, sunt soţ şi soţie. De altfel, bruneta s-a afişat în ultima perioadă cu o verighetă pe inelar, speculaţiile fiind alimentate şi de o postare de-a lui Kutcher pe o reţea de socializare de la începutul anului, în dreptul căruia acesta a scris „The Kutchers”.

Constrânsă de gazda showului tv, James Corden, Mila Kunis a fost nevoită să recunoască faptul că a renunţat la statutul de femeie celibatară şi s-a măritat deja cu logodnicul ei de ceva vreme.

Actriţa îşi tot flutura verigheta, de aceea gazda emisiunii a insistat să-i dezvăluie adevărul. Mila Kunis însă îi răspundea de fiecare dată „Poate”. Corden a insistat, până când vedeta a cedat şi i-a confirmat că este dna Kutcher.

Au împreună o fetiţă

Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, s-au logodit în luna februarie 2014, după 2 ani şi jumătate de relaţie.

În octombrie 2014, cei doi actori au devenit părinţii unei fetiţe, căruia i-au pus numele Wyatt Isabelle. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare la serialul „That '70s Show” (1998-2006).

Mai multe