O bloggeriță italiană de succes a rămas cu sânul gol pe covorul roșu de la Veneția

6 septembrie 2019 12:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cei mai mulți fani dornici de selfie-uri cu vedetele lor preferate s-au adunat nu la întâlnirea cu vedete precum Brad Pitt sau Scarlett Johansson, ci ca s-o vadă pe Chiara Ferragni, o bloggeriță italiană de succes. Iar așteptările nu le-au fost înșelate. Chiara a defilat într-o rochie Dior foarte sexy, care, la un moment dat, a alunecat mai mult decât și-ar fi dorit vedeta, lăsând-o cu sânul gol.

Sute de fani au așteptat ca Chiara Ferragni (32 de ani) să-și facă apariția pe covorul roșu de la Veneția, pentru vizionarea documentarului ”Unposted”, produs de Amazon și dedicat vieții ei.

”Nu veți înțelege niciodată dragostea noastră pentru ea”, a declarat pentru AFP Angela Fozzi, o tânără de 24 de ani care a venit la Veneția din Milano și a așteptat în fața cinematografului până la ora 1 noaptea, în speranța că îi va putea adresa câteva cuvinte idolului ei.

”Este un model pentru femeile din toată lumea. A făcut totul singură, doar cu un smartphone și multă determinare. Este o sursă de inspirație pentru femei, sunt foarte mândră că este italiancă”, a mai declarat tânăra.

Chiara Ferragni, într-o rochie Dior

Chiara a arătat cu adevărat spectaculos pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie neagră Dior, cu paiete. Modelul de prințesă, foarte sexy, cu spatele gol și un decolteu adânc, este creația bunei prietene a Chiarei, Maria Grazia Chiuri, care i-a creat și rochia de mireasă anul trecut.

Rochia i-a jucat însă feste vedetei pe covorul roșu. Când Chiara s-a aplecat să-i spună ceva partenerului ei din acea seară, rochia a alunecat și i-a lăsat la vedere sânul drept, neprotejat de sutien.

Citește și:

Unde sunt chiloții? Momente jenante pentru trei bombe-sexy la Festivalul de la Veneția

Actrița Bella Thorne, ținută porno la Festivalul de Film de la Veneția! Nu a putut să ascundă nimic

Mai multe