O brunetă celebră a încins internetul cu un videoclip în care apare topless

20 martie 2017 18:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un ”îngeraș”, model pentru Victoria's Secret, a provocat o adevărată furtună pe internet, după ce a apărut topless într-un videoclip. Alessandra Ambrosio (35 de ani) a fost protagonista unei ședințe foto pentru o cunoscută revistă.

La începutul videoclipului, nimic neobișnuit. Bruneta părea destul de timidă, expunându-și trupul frumos sculptat într-un costum de baie, roșu, destul de provocator. Mamă a doi copii, modelul arată senzațional în costum de baie, după cele două nașteri.

Prestația modelului a fost de-a dreptul fenomenală, iar fanii au fost șocați de cât de îndrăzneață este. Alessandra și-a arătat dotările în toată splendoare lor cât și-a dat sutienul jos și s-a sărutat pasional cu un model masculin.

Alessandra a avut dintotdeauna un trup perfect cu care a atras privirile multor masculi și recent a dezvăluit exercițiile care o ajută să rămână la această performanță. ”Nimeni din familia mea nu a lucrat din greu ca să se mențină. Nici eu nu o făceam dacă nu apăream în Victoria's Secret. După primul meu spectacol Victoria's am început să fac exerciții, iar acum e ceva normal,fac parte din viața mea de zi cu zi”, a declara modelul, conform Daily Mail.

”Toată lumea îmi spune că niciodată corpul meu nu va arăta la fel după cele două sarcinii, dar eu pot”, a mai adăugat modelul. 

Mai multe