O brunetă celebră, în ”costumul Evei”. A pozat nud fără nicio rușine

21 martie 2017 22:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Barenaked Marnie Simpson (25 de ani) a fost protagonista unei ședințe foto incendiare. Cu sânii năzdrăvani la vedere și cu posteriorul perfect proporționat, modelul a pozat complet nud pentru o campanie.

.Modelul de success și-a exprimat recent regretul față de lunga listă de intervențiile chirurgicale cosmetic pe care le-a avut, ajungând la concluzia că acestea i-au ”stricat” imaginea. Cu toate acestea Simpson a pozat cu multă încredere în ultima sa ședință foto.  Aceata este imaginea noii campanii de autobronzante, marca ”UTan And Tone”, unde a apărut în ”costumul Evei”. 

Pozele extrem de provocatoare și incitante o dezvăluie pe starletă în toată splendoarea ei. Cu posteriorul în prim plan și cu sânii ținuți cu o mână, Marnie a făcut senzație.

”Turbo este cel mai bun auto-bronzant pe care l-am încercat vreodată. Mă face să arăt așa de neagră, încât ai impresia că am fost în vacanță pentru o lună”, au fost cuvintel de laudă la adresa produselor pe care le promovează în noua campanile, potrivit Daily Mail.

Frumoasa brunetă are un corp de invidiat și ”bagă în boală” orice bărbat, fără să facă prea multe. Cu toate acestea, modelul nu a fost mereu încrezătoare în atuurile sale și de multe ori nu s-a simțit bine în pielea ei.

”M-am simțit foarte sigură pe mine în timpul filmărilor. Este important să avem o minte și o imagine pozitivă. M-am simțit nesigură în trecut, din multe puncte de vedere, dar am învățat să nu mă mai compar cu alții. Am învățat să ma simt confortabil în propria-mi piele” a declarat modelul, potrivit aceleiași publicații.

Mai multe