O cunoscută prezentatoare TV a sugerat că ar putea candida la președinția SUA

2 martie 2017 13:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Americanii o adoră pe Oprah Winfrey, aşa că o posibilă candidatură a prezentatoarei TV ar fi primită cu urale. De altfel, mulţi spun că Barack Obama a ajuns la Casa Albă cu ajutorul realizatoarei.

Oprah Winfrey a lăsat să se înţeleagă într-un interviu recent că victoria obţinută de Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2016 a făcut-o să îşi reconsidere poziţia faţă de o posibilă candidatură a sa la preşedinţia Statelor Unite în anul 2020.

Într-o conversaţie cu David Rubenstein, CEO-ul fondului de investiţii Carlyle Group, realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a dezvăluit că victoria obţinută de Donald Trump în alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016 a făcut-o să îşi dea seama că o eventuală candidatură a ei la preşedinţia americană ar putea să fie un proiect fezabil, scrie news.ro.

”Sincer, nu m-am gândit niciodată la asta. Nu am luat în considerare niciodată această chestiune, nici măcar ca pe o posibilitate”, a spus Oprah Winfrey într-un interviu acordat în emisiunea prezentată de David Rubenstein pe Bloomberg TV, intitulată ”The David Rubenstein Show”.  ”Apoi, după ce m-am gândit, mi-am spus: «Oh, oh!»”, a adăugat ea.

Deşi dezvăluirea făcută de celebra realizatoare TV se bazează mai mult pe inflexiunile sale vocale, se pare că recenta schimbare în climatul politic american a reprezentat elementul care a determinat-o să considere că lipsa ei de experienţă nu mai reprezintă un factor care o descalifică din cursa prezidenţială.

”Exact, deoarece acum este clar faptul că nu trebuie să ai experienţă în guvern pentru a fi ales preşedinte al Statelor Unite”, a spus David Rubenstein, referindu-se la lipsa de experienţă politică a lui Donald Trump înainte de a câştiga alegerile prezidenţiale.

”La asta mă gândeam şi eu - îmi spuneam: «Nu am experienţă, nu cunosc suficient de multe lucruri». Dar acum îmi spun: «Oh, Oh!»”, a adăugat Oprah Winfrey.

E cea mai bogată femeie de culoare din lume

Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolari. A întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.

Mai multe