O “dulceaţă” de actriţă l-a eclipsat pe Leo Messi

1 decembrie 2015 11:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Luni seară a a avut loc la Barcelona gala fotbalului spaniol, o ceremonie organizată de Liga Profesionistă din Spania pentru a premia cei mai buni jucători din stagiunea 2014-2015.

Aşa cum era de aşteptat, majoritatea distincţiilor au fost acordate celor de la FC Barcelona. Astfel, Leo Messi a fost declarat cel mai valoros atacant, Claudio Bravo cel mai bun portar, iar Luis Enrique cel mai bun antrenor. De asemenea, brazilianul Neymar a fost premiat cu titlul de cel mai bun jucător de pe continentele americane din La Liga.

În schimb, Real Madrid a câştigat titlurile de cel mai bun fundaş (Sergio Ramos) şi de cel mai valoros mijlocaş (James Rodriguez). Portughezul Cristiano Ronaldo a primit un premiu special, pentru cel mai valoros jucător în opinia suporterilor.

Gala de la Barcelona fost însă eclipsată de cea care a oficiat evenimentul. Este vorba despre actriţa Elisa Mouliaa (26 de ani).

Pe parcursul serii, sexy-prezentatoarea a îmbrăcat mai multe ţinute, toate punându-i în evidenţă frumuseţea. De altfel, pe reţelele de socializare, s-a vorbit mai puţin despre Messi şi despre ceilalţi fotbalişti şi mai mult despre Elisa.

Mai multe