O jurnalistă sexy, sărutată cu forţa de un tenismen la Roland Garros! VIDEO

31 mai 2017 12:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jucătorul de tenis francez Maxime Hamou (21 de ani), eliminat în primul tur la Roland Garros, a intrat într.un scandal cu tentă sexuală după ce s-a apropiat nepermis de mult de o jurnalistă care încerca să-i ia un scurt interviu.

Totul s-a petrecut pe una dintre aleile complexului parizian, când Hamou a fost solicitat de unul dintre corespondenţii postului Europort, Mally Thomas.

Tânăra ziaristă a încercat să-şi facă meseria şi să-i smulgă câteva impresii lui Maxime Hamou, dar a avut parte de un gest neaşteptat din partea sportivului clasat în jurul locului 300 mondial. Cu zâmbetul pe buze, acesta a încercat de trei ori s-o sărute pe obraz pe Mally, aşa cum se poate vedea mai jos.

Organizatorii de la Roland Garros s-au sesizat şi au luat o decizie drastică în privinţa lui Maxime Hamou, jucătorului fiindu-i retrasă acreditarea, astfel că tenismenul nu va mai putea asista la meciuri nici măcar din postura de spectator.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe