O mai știi pe Bárbara Mori? Uite cum arată acum starul din telenovela „Rubí“

5 ianuarie 2016 15:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

S-a făcut cunoscută în lumea serialelor sud-americane, dar are și o poveste de viață care bate orice film. În 2004, Bárbara Mori hipnotiza bărbații din întreaga lume cu apariția sa provocatoare din telenovela „Rubí“, unde interpreta o tânără frumoasă, dar cu aspirații sociale și materiale periculoase.

Născută pe 2 februarie 1978 în Montevideo, capitala Uruguay-ului, Bárbara Mori (37) a moștenit de la părinții și bunicii săi un mix inedit de trăsături uruguaiene, mexicane, japoneze și libaneze. Mama sa, mexicanca Rosario Ochoa, a divorțat de tatăl său, uruguaianul de origine japoneză Yuyi Mori, rămânând cu trei copii în grijă, anume cu Bárbara (la vremea aceea, de 3 ani) și cu sora și fratele ei, Kenya și Kintaró.

Familia a trăit când în Uruguay, când în Mexic, stabilindu-se în cele din urmă în Mexico City, pe când Bárbara avea 12 ani. La 14 ani, pentru a-și ajuta familia, tânăra a început să lucreze într-un bar și, în timp ce servea băuturile la o masă, a fost remarcată de creatorul de modă Marcos Toledo, care a ofertat-o să lucreze pentru el ca model. La 17 ani, Bárbara era deja independentă financiar și s-a mutat la verii ei, pentru a putea studia în voie actoria.

Citește pe www.okmagazine.ro totul despre viața actriței Barbara Mori și vezi cum arată acum!

Mai multe