O mai ştii pe Ruddy Rodriguez? Uite cum arată actriţa din „Mala Mujer“

22 septembrie 2015 16:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa venezueleană, cunoscută pentru rolurile sale din telenovele, dar şi pentru că ar fi avut o aventură cu Hugo Chavez, a divorţat anul acesta şi face parte din secta scientologilor.

Cei mai mulţi o ştiţi din telenovele „Mala Mujer“, în care a făcut cuplu cu Saul Lisazo. Dar Ruddy Rodriguez a ţinut titlurile ziarelor din întreaga lume şi din cauza zvonului potrivit căruia ar fi avut legături amoroase cu fostul preşedinte al Venezuelei Hugo Chavez, care a murit în martie 2013. Speculaţiile din presa latino-americană din anii 2000 vorbeau chiar despre planuri de căsătorie între cei doi, pe care Chavez le-a dezminţit în 2006, potrivit noticias.terra.com.

Ruddy Rosario Rodriguez de Lucia s-a născut pe 20 martie 1967 în Anaco, Venezuela, şi a copilărit în Caracas alături de sora ei, Rina, şi de fratele său, Romano. La 15 ani a avut parte de primul prieten şi primul sărut. Înainte să devină o cunoscută actriţă de telenovele sud-americane, a reprezentat Venezuela în concursul Miss World din 1985, unde a ieşit pe locul 7.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată în prezent Ruddy Rodriguez!

Mai multe