O prințesă atipică! Madeleine a Suediei se plimbă cu taxiul prin New York

4 octombrie 2017 13:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şi prinţesele merg cu taxiul! Madeleine a Spaniei a fost surprinsă zilele trecute coborând dintr-un taxi, pe una din străzile aglomerate ale New York-ului. Prinţesa lucrează ca voluntar la asociaţia “World Childhood Foundation” şi a participat recent la o gală de caritate.

Prinţesa este extrem de iubită în America, nu doar în ţara sa natală. Şi asta pentru că se comportă ca o persoană normală, nu ca una cu “sânge albastru”. Madelaine (35 de ani) a înlocuit zilele trecute limuzina de lux cu taxiul newyorkez pentru o plimbare prin metropolă.

Prinţesa a coborât relaxată din taxi şi cu zâmbetul pe buze. Madeleine, care a anunţat în urmă cu două luni că va deveni mămică pentru a treia oară, a purtat o ţinută lejeră, dar elegantă.

Mezina Regelui Carl Gustaf  al XVI-lea a ales o pereche de pantaloni pană, o bluză nude din voal şi un paltonaş scurt în aceeaşi nuanţă. Chiar dacă este însărcinată, nu a renunţat la tocurile stiletto.

Câteva ore mai târziu, prinţesa a fost fotografiată alături de Regina Silvia a Suediei la o cină de caritate, organizată de asociaţia “World Childhood Founda­tion”, care a avut loc la restaurantul Cipriani din New York. Graviduţa Madeleine a arătat superb într-o rochie neagră din voal şi dantelă.

Prinţesa Madeleine este a doua fiică a Regelui Carl Gustaf  al XVI-lea și a soției sale, Regina Silvia a Suediei. În prezent, este a cincea în linia de succesiunea la tron.

A avut o nuntă de basm

Madeleine s-a mutat la New York pentru a lucra voluntar la “World Childhood Founda­tion”, asociaţie înfiinţată în 1999 chiar de regina Silvia. Aici l-a cunoscut pe Chris O’Neil, expert în finanţe, împre­ună cu care s-a mutat abia după doi ani de relaţie. Despre el, regina-mamă spune că este „visul oricărei soacre”: educat, carismatic, pasionat de mu­zică clasică, literatură şi sport şi foarte elegant în purtări.

Căsătoria dintre Madeleine şi Chris a avut loc în 2013 şi a fost cu adevărat o nuntă de basm. Prinţesa a purtat o rochie Valentino din organza de mătase naturală, cu o trenă bogată, de 4 metri. S-au plimbat cu trăsura pe străzile din Stockholm şi s-au lăsat admiraţi de locuitorii oraşului.

Surprinzător în cazul lui Chris a fost faptul că nu a acceptat nici un titlu regal în urma căsătoriei, aşa cum a fost anunţat într-un comunicat oficial, motivând că nu ar putea fi prezent la îndatoririle ce i-ar reveni odată cu schimbarea de statut.

În septembrie 2013, Prințesa Madeleine și soțul ei au anunțat că vor deveni pentru prima dată părinți. Fiica lor, Prințesa Leonore, s-a născut în New York, în  20 februarie 2014. Al doilea copil al cuplului, Prințul Nicolas, s-a născut la Stockholm, în 15 iunie 2015. La sfârşitul lunii august, prinţesa a anunţat pe Facebook că este însărcinată.

Mai multe