O recunoști? Cât de frumoasă s-a făcut fetița din videoclipurile Siei

19 aprilie 2018 16:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O cheamă Madison Ziegler şi o ştim cu toţii din videoclipurile Siei. E fetiţa cu perucă şi zâmbet ştrengăresc, care dansează dumnezeieşte. Maddie însă nu e mai e o fetiţă, ci s-a transformat într-o domnişoară superbă şi are peste 11 milioane de fani pe Instagram.

Maddie are 15 ani şi s-a născut în Pennsylvania. Talentul ei a fost remarcat de celebra Sia în emisiunea “Dance Moms”. În 2011, mama dansatoarei a semnat un contract pentru a apărea împreuna cu cele două fiice ale ei, Maddie şi Mackenzie, în reality show-ul „Dance Moms“ de pe postul Lifetime.

Emisiunea se concentra pe începutul carierelor unor copii înscrişi la şcoala de dans “Abby Lee Dance Company” din Pittsburgh, Pennsylvania.

Renumita cântăreaţă australiană a remarcat-o pe Maddie în cadrul acestui reality-show şi-n 2012 a contactat-o pe Twitter întrebând-o dacă vrea să apară în unul dintre videoclipurile ei.

Colaborarea cu Sia i-a schimbat radical viaţa şi a făcut-o faimoasă în toată lumea. Până în prezent, Maddie a apărut în patru videoclipuri ale cântăreţei: „Chandelier“, „Elastic Heart“, „Big Girls Cry“ şi „Cheap Thrills“, devenind imaginea artistei „fără chip“.

„Nu mă mai simt o persoană normală pentru că sunt recunoscută, chiar şi când încerc doar să mă distrez sau merg să-mi cumpăr îngheţată cu prietenii mei. Oamenii parcă o iau razna şi este copleşitor“, declara dansatoarea pentru revista The Telegraph, în urmă cu câţiva ani.

Pe lângă marea ei iubire - dansul, Maddie cochetează şi cu modellingul şi este pasionată de actorie. Este extrem de populară pe site-urile de socializare. Tânăra are peste 11 de milioane de fani pe Instagram, care îi urmăresc orice mişcare.

Frumuşica cu ochi albaştri trăieşte şi fiorii primei iubiri, lucru pe care l-a împărtăşit cu prietenii ei virtuali. Atunci când nu are show-uri şi nu merge la evenimente, Maddie îşi petrece timpul cu prietenii, dar şi cu iubitul ei.

Mai multe