O româncă e printre cele mai sexy jucătoare de poker

16 iunie 2015 14:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Poker-ul nu mai e de mult o disciplină sportivă rezervată exclusiv bărbaţilor. În ultimii ani, la marile competiţii şi-au făcut apariţia numeroase femei, unele dintre ele având mai degrabă calităţi de modele. În topurile cu cele mai sexy jucătoare de poker se află şi o româncă, Ana-Maria Cosma.

Din cauza numeroaselor frumuseţi care au luat cu asalt lumea poker-ului de performanţă, nu s-ar putea face o ierarhie exactă privind cele mai sexy jucătoare de poker. Una dintre acestea este însă cu siguranţă Lacey Jones, o americancă “hot” care s-a făcut cunoscută ca vedetă de televiziune şi ca fotomodel.

Cele mai sexy jucătoare de poker: Lacey Jones a pozat goală în FHM

Pasiunea pentru poker a determinat-o pe Lacey să ia în serios acest sport, reuşind chiar unele rezultate notabile, răsplătite şi cu bani frumoşi. În urmă cu câţiva ani, Lacey Jones şi-a scos din minţi admiratorii cu un pictorial incendiar în revista FHM, arătând întregii lumi de ce e considerată una dintre cele mai sexy jucătoare de poker ale planetei.

Cele mai sexy jucătoare de poker: Krisztina Polgar a trecut prin patul lui Negreanu

Jucătorul canadian de origine română Daniel Negreanu, unul dintre corifeii din poker-ul mondial, a fost combinat la un moment dat cu una dintre cele mai sexy jucătoare de poker. Este vorba despre Krisztina Polgar, fostă Miss Ungaria în 2008. “Am avut o relaţie cu ea, dar ne-am despărţit pentru că eu nu voiam să mă căsătoresc şi să fac copii”, a recunoscut Daniel Negreanu.

Cele mai sexy jucătoare de poker: românca Ana-Maria Cosma a şocat cu sânii ei

Ana-Maria Cosma e departe de celebritatea lui Daniel Negreanu, cel mai cunoscut jucător de poker de origine română. Totuşi, Ana-Maria Cosma şi-a câştigat un loc printre cele mai sexy jucătoare de poker. Fără să obţină vreun rezultat notabil, eroina noastră s-a făcut remarcată anul trecut cu un incident haios consumat la Aussie Millions Poker Championships, în compania celor mai valoroşi pokerişti de pe planetă.

Ce s-a întâmplat? La o banală mână desfăşurată la masa cu numărul 32, dealer-ul a oprit jocul observând că celularul româncei se aprinsese după ce Ana-Maria şi-a atins în mod accidental telefonul cu sânii. Chemat de urgenţă, directorul turneului a analizat situaţia şi a decis s-o penalizeze pe simpatica brunetă cu cinci minute în afara mesei de joc. “Nu pot să-mi controlez sânii!", a argumentat Ana-Maria spre amuzamentul celorlalţi concurenţi. De la acest incident, Ana-Maria Cosma a fost introdusă în clasamentele cu cele mai sexy jucătoare de poker.

Mai multe