O româncă sexy i-a sucit minţile fotbalistului „Chicharito” Hernandez

10 octombrie 2018 12:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Născută la Sydney, Sarah Kohan e un model care se mândreşte cu faptul că e pe jumătate româncă. În această vară, tânăra de 24 de ani a început o poveste de dragoste cu „Chicharito” Hernandez, vedeta fotbalului mexican.

Fost jucător la Real Madrid şi Manchester United, Javier Hernandez (30 de ani) e legitimat în prezent la West Ham United, fiind pe o pantă descendentă a carierei. În schimb, cel cunoscut mai degrabă cu porecla „Chicharito” o duce nemaipomenit în viaţa sentimentală.

Chiar dacă în urmă cu câteva luni a trecut printr-o despărţire, atacantul mexican s-a reorientat rapid şi a cucerit o „prinţesă a Instagramului”, Sarah Kohan. Pasionată de vacanţe, Sarah şi-a atras peste un milion de „urmăritori” pe reţeaua de socializare în special cu fotografiile sexy făcute în cele mai exotice locuri din lume. Mai puţin ştiut e faptul că noua iubită a lui „Chicharito” e legată strâns de ţara noastră. „Am crescut în Australia, dar de fapt sunt pe jumătate româncă şi pe jumătate australiancă”, se laudă Sarah cu fiecare ocazie. Românca lui Hernandez e cunoscută în primul rând ca blogger de turism, dar cochetează şi cu modelling-ul, calităţile sale fizice fiind indiscutabile. De asemenea, Sarah are timp şi de şcoală, fiind studentă la drept la celebra universitate americană Harvard.

Mai multe