O sportivă din Anglia a mers la sală complet goală. Uite cum trage Jodie de fiare

12 octombrie 2016 12:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sala de forţă a devenit o obişnuinţă pentru multă lume în ultima perioadă, iar pentru vedete e chiar o rutină zilnică. Pentru a ieşi din plictiseală, Jodie Marsh, o britanică celebră, a ales să renunţe însă radical la ceva.

Şi nu e vorba de alimentaţie sau de vreun exerciţiu extenuant şi inutil, ci de vestimentaţie. Culturista în vârstă de 37 de ani a mers ieri la sala de forţă şi a lăsat la vestiare întreg echipemantul. S-a urcat complet goală pe aparate, lăsând mască pe toţi cei din jur care încercau să se tonifieze puţin. Ca şi când n-ar fi fost de ajuns, Jodie s-a şi fotografiat singură, dar a avut grijă ca barele halterelor să-i acopere exact zonele intime, astfel încât pozele să corespundă legii Facebook-ului, unde au fost urcate imediat. Bine că şi-a pus o căciuliţă de iarnă pe cap! E exact ce-i lipsea!

Jodie Marsh e şi înebunită după tatuaje, iar cu această ocazie a lăsat să i se vadă ultimele invenţii în domeniu. Vezi în fotografiile alăturate ce a făcut aceasta cu corpul ei, destul de sexy, trebuie să recunoaştem!

Mai multe