O vedetă a Realului s-a însurat la Veneţia. Toţi ochii au fost pe mireasă!

19 iunie 2017 12:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În vârstă de 24 de ani, atacantul Alvaro Morata trece printr-o perioadă dificilă a carierei, luptându-se cu statutul de rezervă la Real Madrid. În schimb, spaniolul se bucură în aceste zile de cel mai important eveniment din viaţa sa, nunta cu frumoasa sa iubită, Alice Campello.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, într-un cadru romantic, pe canalele oraşului italian Veneţia, locul de naştere al lui Alice (22 de ani).

Model şi designer de modă, tânăra l-a cunoscut pe Alvaro la Milano, în urmă cu doi ani, relaţia lor avansând rapid spre căsătorie. De altfel, anul trecut, când Morata a fost transferat de la Juventus la Real Madrid, Alice a făcut senzaţie la prezentarea oficială de pe "Santiago Bernabeu".

Culmea, Alice Campello a fost avertizată de tatăl său, un cunoscut om de afaceri din Milano, să nu se "lipească" de fotbalişti. În ciuda acestui fapt, blonda n-a rezistat tentaţiei de a-l cunoaşte pe Alvaro Morata. Acum, după nuntă, cei doi s-ar putea muta în Anglia, fotbalistul fiind curtat insistent de Manchester United.

Mai multe