O vedetă TV șantajată de un fost iubit și-a pus fundul pe Instagram

18 aprilie 2016 17:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Brandi Glanville (43 de ani) a cunoscut faima ca model și ca vedetă de televiziune în America, unde a apărut în reality show-ul "The Real Housewives of Beverly Hills", un serial focusat pe viața personală și profesională a șapte femei care trăiesc în Los Angeles. Și-a început cariera de model la 16 ani, iar în ultimii ani a început să-și umple contul de Instagram cu poze care mai de care mai deocheate.

Pentru că este mândră de trupul pe care îl are la 43 de ani, Brandi a pozat aproape goală, doar cu o pereche minusculă de bikini, și a publicat fotografia pe contul ei de socializare. Această imagine a fost însă un răspuns pentru un fost iubit care o șantaja că va publica poza sexy, așa că starleta de reality show a decis să i-o ia înainte și să arate lumii ce au văzut doar bărbații care i-au trecut prin pat.

Brandi a motivat astfel decizia ei: "Făceam schimb de mesaje cu un fost iubit care a avut o atitudine pasiv-agresivă și mi-a spus că are o grămadă de poze sexy cu mine, așa că mi-a sugerat că ar trebui să fiu drăguță cu el în presă. Reacția mea a fost: ăsta e șantaj, așa că m-am uitat peste imaginile pe care i le-am trimis și m-am hotărât să o arăt pe cea mai deocheată. Știu că voi primi multe cuvinte urâte, dar fundul meu arată foarte bine și sunt foarte mulțumită de asta", a fost citată ea în Daily Star.

Mai multe