Oltchim şi Györ, în Liga Campionilor la handbal / Care blondă e mai bună?

5 aprilie 2013 16:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ca un făcut, sunt născute în aceeaşi zi, în urmă cu 33 de ani, la 30 martie 1980, una la Braşov, alta la Kristiansand, în Norvegia. Poate şi din această cauză, Paula Ungureanu şi Katrine Lunde Haraldsen seamănă destul de bine între ele, fiind două handbaliste valoroase şi atrăgătoare în acelaşi timp, ambele cu părul blond şi tuns scurt.

Care blondă e mai bună? Vom afla răspunsul la finalul dublei manşe dintre Oltchim şi Györ. Specialiştii au afirmat deja că finalista Ligii Campionilor va fi decisă în primul rând de evoluţia jucătoarelor dintre buturi. „Portarul e decisiv. Dacă prinde o zi proastă sau o zi bună hotărâşte soarta unui meci", a declarat Paula Ungureanu, anticipând importanţa duelului direct pe care-l va avea cu oponenta sa din tabăra echipei maghiare.

Deşi Oltchim şi Györ s-au întâlnit de două ori în ultimele trei ediţii ale Ligii Campionilor, Paula şi Katrine se află pentru prima dată faţă în faţă. În semifinalele din 2010, când vâlcencele s-au calificat mai departe, norvegianca nu se transferase încă în Ungaria. Apoi, în penultimul act de anul trecut, când s-a impus Györ, cea care a lipsit a fost românca, aflată atunci în concediu de maternitate.

Returul este joia viitoare

Oricare va fi rezultatul meciului de astăzi, câştigătoarea dublei manşe dintre Oltchim şi Györ se va afla peste 5 zile, la Veszprem, în Ungaria. Gruparea vâlceană a protestat fără succes la federaţia europeană pentru programarea partidei retur la data de 11 aprilie, într-o zi de joi.

Mai multe