VIDEO Oprah, victimă a rasismului la Zurich

9 august 2013 20:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Oprah Winfrey a declarat că a fost o victimă a rasismului în timpul unei călătorii la Zurich, care a avut loc luna trecută.

Oprah a mers la Zurich pentru a participa la căsătoria cântăreţei Tina Turner.

"I-am spus acestei femei: «aş vrea să văd această geantă de mână de pe etajeră şi ea mi-a răspuns: nu, este prea scumpă»", a afirmat Oprah Winfrey.

Apoi vânzătoarea i-a lăudat geanta de mână făcută din piele de crocodil, explicându-i că a fost creată pentru actriţa americană Jennifer Aniston.

Oprah Winfrey i-a mărturisit lui Larry King că a vrut să râdă şi să joace un rol din "Pretty woman" cumpărând tot buticul pentru a o impresiona pe vânzătoare, dar a renunţat în cele din urmă deoarece a înţeles că aceasta ar primi un comision. Oprah Winfrey are o avere estimată de Forbes la 2,8 miliarde de dolari americani.

Contactată de AFP, Trudie Götz, proprietara lanţului elveţian de buticuri de lux Trois Pommes, a explicat că ar fi vorba despre o neînţelegere.

"Vânzătoarea mea a vrut să fie prea drăguţă. Ea i-a explicat că această geantă costă 35.000 de franci elveţieni şi că ar putea să-i arate versiuni mai ieftine din struţ, piele pură şi catifea", s-a apărat ea.

Proprietara buticului a adăugat că nu prevede sancţiuni disciplinare împotriva angajatei sale. "Este o vânzătoare foarte calificată. Ea mai lucrează într-un butic din St. Moritz şi este obişnuită să aibă de-a face cu clienţi de prestigiu", a afirmat ea.

VIDEO

Mai multe