Kirk Douglas: «Michael, e păcat să pierzi aşa o frumuseţe!»

2 septembrie 2013 15:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones. Kirk Douglas a intervenit în favoarea norei lui, Catherine Zeta-Jones.

Îngrijorat pentru fiul său, bătrânul Kirk Douglas (96 de ani) a intervenit şi l-a „somat" pe Michael Douglas (68 de ani) să repare căsnicia cu frumoasa Catherine Zeta-Jones (43 de ani) până nu e prea târziu.

Luna trecută cei doi au decis ca relaţia lor să ia o pauză, întrucât nici unul dintre ei nu a cerut o separare legală, a anunţat revista People. Căsătoria de aproape 13 ani, timp în care cei doi au strâns o avere de 185 de milioane de dolari, a fost zguduită de numeroase probleme - Michael a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2010, de care s-a vindecat, iar Catherine suferă de tulburare bipolară.

„Michael îşi iubeşte soţia, dar ea are propriile ei probleme", informează o sursă citată de contactmusic.com. Recent, Michael Douglas a fost văzut în Berlin purtând încă verigheta.

S-au cunoscut în anul 1999

Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani) s-au cunoscut în 1999, în timpul Festivalului de Film Deauville, din Franţa, iar în 2000 s-au căsătorit. Cuplul are doi copii, Dylan (13 ani) şi Carys (10 ani).

Mai multe