Cirque du Soleil, spectacol de zile mari la Bucureşti

2 septembrie 2013 16:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrii acrobaţi de la Cirque du Soleil au ajuns deja în Bucureşti, unde vor electriza publicul în patru reprezentaţii, pe 5,6,8 şi 8 septembrie, la Romexpo. Pentru a oferi publicului o mică dovadă a talentului lor, o parte dintre membrii echipei au acceptat invitaţia lui Cătălin Măruţă, în emisiunea de luni.

Acrobaţii de la Cirque du Soleil şi-au demonstrat încă o dată talentul, în emisiunea lui Cătălin Măruţă (captură: PRO TV)

Momentul Cirque du Soleil l-a lăsat pe prezentator fără cuvinte. Acesta a fost impresionat de mişcările acrobaţilor şi i-a felicitat pentru talentul lor. Numărul executat "La Măruţă" este doar o parte infimă din ceea ce înseamnă cu adevărat un spectacol realizat de compania de teatru canadiană şi care va putea fi urmărit în acest weekend, în Bucureşti.

Cirque du Soleil a făcut un număr de acrobaţie "La Măruţă" (captură: PRO TV)

Proiectul "Alegria", din care fac parte şi cele patru reprezentaţii din România a adunat 55 de artişti şi muzicieni din 15 ţări diferite şi a reuşit să impresioneze până acum 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din 40 de ţări.

Mai multe