Demi Moore şi fetele ei se ceartă pe rupte

6 septembrie 2013 13:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Demi Moore este condamnată de fiicele ei, Rumer, în vârstă de 25 de ani, şi Sout, de 22 de ani, pentru că nu a fost o mamă model pentru ele, scrie "National Enquirer". Fetele sunt supărate că actriţa a fost mai preocupată de viaţa amoroasă decât de a se ocupa de odrasle.

Acum, Rumer şi Scout se ceartă ca la uşa cortului cu mama lor pentru că nu le lasă să se lanseze în muzică. La rândul ei, Demi s-a simţit trădată de Rumer, fiindcă a menţinut contactul în secret cu Ashton Kutcher după divorţul lor. În cele din urmă s-au împăcat şi Rumer a încercat să medieze o împăcare a vedetei şi cu Scout.

Însă Scout nici nu vrea să audă, deoarece celebra lor mamă a lipsit de la ceremonia ei de absolvire a Universităţii Brown, în luna mai.

"Scout e foarte furioasă pe Demi pentru că nu a fost o mamă bună", a spus o sursă. Bruce Willis (58 de ani) a încercat în zadar să facă pace între fosta sa soţie şi fiice lor, dar nu a reuşit. A dus-o pe Demi la concertele lui Scout, dar aceasta nu a fost impresionată.

Scout e supărată şi pe sora ei, Rumer, fiindcă se foloseşte de relaţiile lui Ashton Kutcher pentru a-şi lansa cariera muzicală.

Actriţa a luat-o razna acum doi ani.

După ce căsătoria ei cu Ashton Kutcher s-a destrămat, în noiembrie 2011, Demi Moore a luat-o razna. Divorţul lor de 290 de milioane de dolari nu a fost finalizat nici până acum. Demi se încăpăţânează să-l ţină legat pe tinerel, în speranţa împăcării.

A suferit aşa de mult, încât apropiaţii s-au temut pentru viaţa ei.

Mai multe