VIDEO EXCLUSIV Ce spune Salman Khan despre întâlnirea cu Iulia Vântur

18 noiembrie 2013 11:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Salman Khan se află la Sibiu, unde filmează pentru cel mai nou film al său „Jai Ho". Actorul bollywoodian a mărturisit că Iulia Vântur nu se află cu el, însă a precizat că urmează să se întâlnească cu aceasta la Bucureşti.

Salman Khan, actorul indian cu care se presupune că iulia Vântur ar fi avut o relaţie, se află în această perioadă la Sibiu. Khan a venit în românia pentru a filma la noul său film „Jai Ho". Tom Cruise de India a venit în România însoţit de actriţa Saisy Shah, cu care presa indiană susţine că ar avea o relaţie amoroasă.

Khan a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce vizita oraşul. Actorul s-a arătat extrem de sociabil şi s-a fotografiat cu oamenii. Acesta a mărturisit că a mai vizitat România în urmă cu 9 ani.

„Sibiul este absolut superb. Am mai fost aici în urmă cu 9 ani.Sibiul este un oraş foarte frumos, cu oameni foarte drăguţi. Îmi plac restaurantele româneşti. Am mâncat şi mâncare tradiţională", a spus acesta

Salman Khan a precizat că speră ca noul film să fie primit bine de public şi că va rămâne în ţara noastră timp de o săptămână.

„ Sper ca filmul la care lucrăm acum să fie primit bine. Voi rămâne în România o săptămână. Regizorul acestui film este fratele meu, care este o adevărată pacoste", a spus actorul.

Întrebat de reporteri despre Iulia Vântur, acesta a spus că vedeta PRO TV nu se află cu el, însă că urmează să se întâlnească cu aceasta la Bucureşti.

„Iulia nu este cu mine. Nu m-am văzut cu ea, însă urmează să ne vedem în Bucureşti", a mărturisit Salma Khan.

FOTO EXCLUSIV Avem dovada! Salman Khan a venit în România cu iubita

VIDEO EXCLUSIV Ea i l-a furat Iuliei Vântur pe Salman Khan. Cât de sexy este iubita actorului

Cine este femeia care l-a dus cu elicopterul pe Salman Khan?

FOTO Cum a evoluat relaţia amoroasă dintre Iulia Vântur şi Salman Khan

Mai multe