Toate femeile îi vor, dar nu au nicio şansă! Iată de ce

23 noiembrie 2013 1:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt celebrii, frumoşi şi au succes în carieră. Dar nu sunt însuraţi. Şi asta pentru că sunt gay/homosexuali şi au alţi parteneri. Poţi afla în continuare care sunt 20 dintre actorii din seriale care au altă orientare sexuală

Wentworth Miller - „Prison Break"

Multe doamne şi domnişoare au suspinat după ce l-au văzut în serialul „Prison Break", unde încerca să evadeze dintr-o închisoare de maximă securitate. Actorul de 41 de ani s-a făcut remarcat cu acest rol, fiind urmărit tot mai mult de fotografi, descoperind astfel că are alte orientări sexuale. Abia de curând a recunoscut că este homosexual, deşi fusese surprins de fotografi cu alţi colegi de breaslă cu aceaşi orintare sexuală, precum Luke Macfarlane.

Zachary Quinto - "Heroes"

A jucat în mai multe seriale de televiziune, precum "24" şi " So noTORIus", însă rolul care l-a făcut celebru a fost cel din "Heroes", unde l-a interpretat pe diabolical Sylar. Actorul de 36 de ani a mai acceptat rolul lui Spok din noul "Star Trek" şi in acest moment are o mulţime de alte oferte. Zachary a recunoscut şi el că are alte orientări sexuale, fiind surprins de reporteri cu prietenul său Miles McMillan.

Matt Bomer - "White collar"

Simpaticul actor de 36 de ani are o relaţie de cinci ani cu partenerul său Simon Halls, cu care a şi adoptat doi copii. Matt a apărut în "Glee", iar cu rolul spionului sexy din "White collar" a cucerit milioane de telespectatoare. Actorul este extrem de ocupat cu mai multe proiecte, până în 2015, însă acest lucru nu-l face să-şi neglijeze familia.

Matt Dallas - „Kyle X.Y".

S-a făcut remarcat în rolul extraterestrului din serialul „Kyle X Y" şi a mai jucat în multe alte producţii de succes. Chiar dacă are la picioare milioane de fane, actorul de 31 de ani a mărturisit si el de ceva timp că este homosexual şi are o relaţie de lungă durată cu partenerul său, cântăreţul Blue Hamilton.

John Barrowman - „Torchwood"

Prima oară l-aţi văzut în „Central Park West" şi încă de pe atunci actorul de 46 de ani a făcut multe fane să suspine. După o pauză în care a filmat câteva documentare, unul fiind chiar despre viaţa sa, actorul a primit rolurile din „Torchwood", „Neveste disperate" sau „Arrow". Din 2013 este căsătorit cu arhitectul Scott Gill.

Luke Macfarlane - "Fraţi şi surori"

Are 33 de ani şi o mulţime de fani de când a jucat în "Fraţi şi surori". Actorul Luke Macfarlane a fost iubitul lui Wentworth Miller, însă cei doi s-au despărţit din cauza proiectelor care ii faceau sa fie departe unul de celalalt. Acum actorul joacă în serialul "Satisfaction" şi pentru anul viitor pregăteşte pelicula "The Night Shift".

Christian Chavez - „Rebelde"

Fostul membru al trupei RBD şi actor în telenovela "Rebelde" a fost în urmă cu ceva timp prilej de bârfă pentru tabloidele mexicane. Şi asta pentru că actorul şi cântăreţul de 30 de ani şi iubitul său, Ben Stewart Krugar s-au bătut şi au ajuns la poliţie. Actorul a dezvăluit presei că îi plac băieţii pe când făcea parte din trupa RBD cu care a ajuns şi la noi în ţară.

Chad Allen - „Dr Quinn- Medicine woman"

Timp de cinci ani l-a interpretat Matthew Cooper din celebrul serial „Dr. Quinn - Medicine woman". Şi-a făcut mulţi fani, a continuat sa joace însă actorul de 39 de ani a recunoscut că are alte orientări sexuale abia în urmă cu ceva timp. Chad Allen si-a continuat cariera de actor şi anul această joacă într-un nou proiect.

Neil Patrick Harris - "How I Met Your Mother"

Actorul de 40 de ani este căsătorit din 2004 cu colegul de breaslă David Burtka. Cei doi au şi adoptat doi copii, un băieţel şi o fetiţă, cu care locuiesc în New York. Neil Patrick Harris s-a făcut remarcat în serialul "How I Met Your Mother" şi a mai apărut în producţia de cursă lungă "Glee" dar şi alte pelicule.

Victor Garber - "Alias"

Interpretul spoionului Jack Bristow din "Alias", actorul Victor Garber de 63 de ani a anunţat recent că are alte orientări sexuale. De altfel, Garber şi artistul Rainer Anderson locuiesc de 13 ani împreună în New York şi au o relaţie bine închegată.

T.R. Knight - "Anatomia lui Grey"

Interpretul lui George din "Anatomia lui Grey", actorul T. R. Knight (40 de ani) şi-a anunţat preferinţele sexuale şi acum are o relaţie cu Mark Cornelsen, un student cu mulţi ani mai mic. Cei doi s-au afişat împreună la multe evenimente si pareau indragostiti.

Jesse Tyler Ferguson - "Modern Family"

În serialul de comedie "Modern Family" joacă rolul din viaţa reală, pentru că Jesse este homosexual şi este căsătorit. Jesse Tyler Ferguson (38 de ani) si-a unit destinul de anul acesta cu partenerul său, actorul Justin Mikita (28 de ani).

Jim Parsons - „The Big Band Theory"

Are 40 de ani şi pare un tinerel. Jim sa făcut remarcat în serialul "The Big Bang Theory" şi a mai jucat în "The Judgging Amy". Actorul are de ceva vreme o relaţie cu Todd Spiewak, cu care a apărut la mai multe petreceri private împreună.

Jonathan Groff - "Glee"

Are 28 de ani şi s-a făcut remarcat datorită vocii sale. A jucat în "Glee", unde a şi cântat, iar apoi a primit un rol în "Boss". Are o agendă încărcată până în 2015, însă acest lucru nu-l face să stea departe de prietenul său, actorul Zachary Quinto.

Chris Colfer - "Glee"

Are doar 23 de ani şi s-a făcut remarcat în serialul "Glee", unde cântă şi dansează. A dezvăluit presei că este homosexual, însă nu a declarat niciodată cu cine are o relaţie. Deşi presa l-a cuplat cu mai multi tineri cu care a ieşit la diverse evenimente, Chris a spus că este singur şi nu are o relţaie.

Greg Rikaart - "Tânăr şi neliniştit"

Interpretul lui Kevin Fisher din "Tânăr şi nelinitit", actorul Greg Rikaart (36 de ani) trăieşte de ceva vreme o poveste de dragoste ca în filme. Partenerul său se numeşte Robert Sudduth, este scenarist, iar cei doi locuiesc de ceva vreme în Los Angeles.

Sean Hayes - "Will & Grace"

Actorul de 43 de ani a recunoscut abia în 2010 că are alte orientări sexuale. John Haeyes s-a făcut remarcat cu rolul lui Jack McFarland din "Will& Grace". Nu a recunoscut până acum că ar avea o relaţie cu un coleg de breaslă, deşi a fost fotografiat de mai multe ori cu alţi bărbaţi cunoscuţi.

Danny Pintauro - "Cine-i şeful"

Vă mai aduceţi aminte de puştiul din serialul "Cine-i şeful?", care juca cu Alyssa Milano? Ei bine, actorul are acum 39 de ani şi nu a mai jucat în filme din 2010. Dar o duce bine cu dragostea, căci de anul acesta s-a logodit cu iubitul lui Wil Tabares.

Tuc Watkins - "Neveste disperate"

Sexosul actor de 47 de ani a declarat că este homosexual. După ce a jucat în seriale precum "One Life to Live", actorul a primit rolul unui avocet homosexual în "Neveste disperate". Nu a fost surprins alături de niciun iubit official şi nu-i place să vorbească despre viaţa privată.

Kevin Spirtas - Zile din viaţa noastră"

Are 51 de ani şi a devenit cunoscut după ce a jucat în soap opera "Zile din viaţa noastră". Actorul Kevin Spirtas a anunţat recent că are alte orientări sexuale, deşi multă vreme a jucat în multe roluri de gay.

Mai multe