VIDEO Mesajele de adio ale vedetelor, după moartea lui Paul Walker

1 decembrie 2013 11:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vin Diesel, partenerul lui din filmul The Fast and The Furious, a fost cel care a dat dovadă de faptul că moartea lui Walker l-a afectat crunt însă şi multe alte nume grele din industria filmului au arătat că-i împărtăşesc sentimentele.

"Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker. Ne găsim puterea .. în lumina lui. Te iubesc, frate", a scris şi actorul Dwayne Johnson.

Actriţa Jessica Alba a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că, în acest moment, gândurile ei se îndreaptă către familia actorului. "A fost o persoană minunată", a mai scris aceasta.Totodată, Alyssa Milano a scris: "Nu, nu, nu! Odihneşte-te alături de îngeri. Tu, băiat simpatic".

De asemenea, actorul James Franco a publicat o poză cu actorul alături de mesajul "Multă dragoste pentru Paul Walker. Foarte trist. A oferit multă bucurie".

Regizorul Roland Emmerich a scris: "Sunt extrem de trist la aflarea veştii că Paul Walker a murit. Odihneşte-te în pace".

Printre vedetele care şi-au exprimat regretul s-au regăsit şi rapperul Ludacris, James Van Der Beek, Michael Ealy şi Aaron Carter.

Mai multe