A ars de viu în maşină

1 decembrie 2013 18:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tragedie la Hollywood! Îndrăgitul actor din seria „Fast and Furious" a murit, sâmbătă, în urma unui accident de maşină. Bolidul în care Paul Walker se afla s-a făcut scrum în urma impactului.

Vestea că poliţistul Brian O'Connor, din renumita serie „Fast and Furious" («Furios şi iute»), a murit, a provocat un potop de lacrimi şi durere în sufletele colegilor şi a fanilor. Îndrăgitul actor Paul Walker şi-a găsit sfârşitul, la doar 40 de ani, sâmbătă, într-un teribil accident de maşină, care a avut loc în localitatea Santa Clarita, din nordul Los Angeles-ului.

Bolidul a ars ca o torţă

Maşina, marca Porsche, s-a făcut scrum cât ai clipi

Actorul se îndrepta spre un eveniment caritabil, când, deodată, prietenul său care se afla la volan, a pierdut controlul bolidului, marca Porsche, şi a ieşit de pe carosabil, izbindu-se de un stâlp şi de un copac. În urma impactului, bolidul s-a aprins ca o torţă şi nu le-a mai dat nici o şansă de supravieţuire lui Paul şi prietenului său. Cei doi au ars de vii până la sosirea ajutoarelor, iar bolidul s-a transformat în scrum cât ai clipi.

Accidentul a avut consecinţe monstruoase din cauza faptului că prietenul, fostul pilot de curse Roger Rodas, circula cu viteză năprasnică, potrivit poliţiei. „Nu-mi vine să cred. L-am văzut înainte de tragedie, zâmbea întruna fericit", a spus un prieten al starului. Moartea acestuia a provocat un şoc în rândul realizatorilor seriei care l-a consacrat, nenorocirea producându-se în mijlocul filmărilor pentru „Fast and Furious 7".

A câştigat 39 de milioane de dolari cu rolul Brian O‘Connor

Paul Walker a devenit celebru în rolul poliţistului Brian O‘Connor, din seria de succes „Fast and Furious" (2001, 2003, 2009, 2011, 2013). Franciza de succes i-a mărit conturile actorului cu 39 de milioane de dolari. Walker, care nu a fost căsătorit niciodată, îi va lăsa fiicei sale de 16 ani, Meadow, o moştenire de aproape 45 de milioane de dolari.

Fetiţa a rezultat în urma relaţiei actorului cu fosta sa iubită, Rebecca. Mama starului e în stare de şoc. Fiul unui constructor şi al unui fotomodel, Walker a fost un copil model. A cochetat de timpuriu cu actoria şi a debutat în 1986 în filmul horror «Monster in the Closet».

Mai multe