Mărturisire cutremurătoare a tatălui lui Paul Walker despre ultima discuţie cu actorul. Fiul i-a făcut o promisiune

6 decembrie 2013 18:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paul Walker Sr. a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre ultima conversaţie pe care a avut-o cu fiul lui.

„Am stat acolo, l-am privit şi i-am spus: «Ştii că te iubesc foarte mult... Vă iubesc iubesc pe toţi. Şi eram cu toţii foarte apropiaţi. Ştii că dacă s-ar întâmpla ceva, cuiva din această familie, ar fi o lovitură extrem de dură...»", a spus tatăl actorului într-un interviu acordat E! News.

Bărbatul a mărturtisit că l-a rugat pe fiul său să-i promită că va pune capăt curselor cu maşini.

„I-am spus: «Promite-mi că vei pune capăt curselor cu maşini. Dacă în sufletul tău îţi spui că poţi face asta, dar mintea te face să te îndoieşti de acest lucru, atunci nu-mi promite». Atunci, l-am privit şi l-am întrebat: «Îmi promiţi că vei renunţa». I-am spus: «Ştii că este foarte important ceea ce-mi promiţi, Paul». Atunci l-am rugat să-mi confirme spunându-mi «OK» şi el mi-a spus «OK»", a dezvăluit tatăl starului.

Walker senior a mărturisit că are senzaţia că fiul lui nu s-a simţit întotdeauna confortabil cu faima şi cu atenţia pe care i-o acorda mass-media.

Paul Walker şi-a găsit sfârşitul tragic, la doar 40 de ani, din cauza băiatului care nu ştia să parcheze maşina, pentru că nu se descurca cu cutia de viteză manuală.

Mai multe