VIDEO Fratele lui Paul Walker, în «Fast and Furious 7». Uite cum arată

14 decembrie 2013 7:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Producatorii fracizei "Fast & Furious" au decis că ar fi indicat ca fratele regretatului actor Paul Walker, Cody Walker, să joace în locul lui pentru filmul «Fast and Furious 7», potrivit Daily Mail.

Cody a fost rugat de către producători să participe la filmarea ultimelor scene ale filmului datorită faptuli că seamănă destul de mult cu fratele său care a murit într-un crunt accident de maşină.

«Producatorii au realizat că au nevoie de cineva care să semene cu Paul, pentru a termina producţia. Atunci l-au abordat pe fratele său, Cody. Dacă va accepta propunerea, Cody o va face pentru că vrea să onoreze memoria fratelui sau. Mai avem multe detalii de pus la punct, pentru că acum familia şi echipa de filmare sunt în doliu», a spus un apropiat al studiourilor Universal Pictures.

FOTO dailyentertainmentnews.com

Actorul a fost înmormântat sâmbătă

Familia şi prietenii apropiaţi ai actorului Paul Walker şi-au luat rămas bun de la acesta, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii funerare private. Rămăşiţele sale pământeşti, incinerate joi, au fost depuse într-o urnă în cimitirul Forest Lawn, unde sunt înmormântaţi mulţi români. Familia a ales ca ceremonia să fie privată pentru a o proteja pe fiica actorului, Meadow, de 15 ani. Paul Walker a murit la 30 noiembrie în timp ce se afla în maşină cu un prieten şi s-au izbit violent de un stâlp.

VIDEO

Mai multe